ingrediente pentru 2 portii (cam mari ... ):
- 2 rosii
- 1 ardei gras rosu
- 350 gr ton in suc propriu
- 1 ceapa mica
- 1 catel usturoi
- 200 gr paste
- 200 gr fasole verde (congelata)
- ulei de masline, sare, piper
metoda:
- se decojesc rosiile si se taie cuburi; la fel se taie si ardeiul;
- se pun la fiert pastele; se lasa 5 minute, apoi se adauga si fasolea verde; se mai lasa 7 minute;
- se caleste ceapa in putin ulei; cand devine sticloasa se adauga si usturoiul, apoi ardeiul si rosiile si se calesc impreuna 5 minute;
- pastele si fasolea se scurg de apa, apoi se adauga peste legume, impreuna cu tonul scurs si desfacut in bucati mici; se adauga sare si piper si se mai lasa pe foc 2-3 minute.
Pofta buna!
- 2 rosii
- 1 ardei gras rosu
- 350 gr ton in suc propriu
- 1 ceapa mica
- 1 catel usturoi
- 200 gr paste
- 200 gr fasole verde (congelata)
- ulei de masline, sare, piper
metoda:
- se decojesc rosiile si se taie cuburi; la fel se taie si ardeiul;
- se pun la fiert pastele; se lasa 5 minute, apoi se adauga si fasolea verde; se mai lasa 7 minute;
- se caleste ceapa in putin ulei; cand devine sticloasa se adauga si usturoiul, apoi ardeiul si rosiile si se calesc impreuna 5 minute;
- pastele si fasolea se scurg de apa, apoi se adauga peste legume, impreuna cu tonul scurs si desfacut in bucati mici; se adauga sare si piper si se mai lasa pe foc 2-3 minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu