vineri, 15 iulie 2011

Pachetele de vinete cu branza, rosii si busuioc


In mod normal nu folosesc multe diminutive, i-as spune patrunjelului  - patrunj si ostropelului - ostrop, dar probabil caldura mare m-a afectat, asa incat ultimele postari sunt prajiturele - placintele - pachetele ...
ingrediente:
- 2 vinete mari, lunguiete
- 3 rosii
- 250 gr branza - am folosit 3 feluri - mozarella, cas proaspat si cascaval afumat
- busuioc proaspat
metoda:
- se spala bine vinetele si se taie pe lung felii subtiri ( aprox 1 cm grosime);
- se sareaza si se lasa putin asa, apoi se clatesc si se usuca cu servete de bucatarie;
- se prajesc in tigaia-grill feliile de vinete unse cu ulei pe ambele fete;
- pe mijlocul fiecarei felii se aseaza o felie de branza, una de rosie, putin busuioc taiat marunt , se sareaza, apoi se impacheteaza (aducand un capat peste umplutura, apoi si celalalt);
- bine ar fi sa punem apoi pachetelele la cuptor pentru cateva minute, pana se topeste branza; in caz de caldura mare, se pot incalzi in tigaie.
Cele cu cas afumat mi-au placut cel mai mult. 

Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Foarte interesant din nou! Nu ca m-as mira...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...