marți, 5 aprilie 2011

Negrese de post


Surprinzator de buna, pentru o prajitura fara ou, unt, lapte :)
ingrediente:
- 400 gr faina 000
- 1 lingurita praf de copt
- 2 linguri cacao
- 200 gr zahar
- 4 linguri gem de prune
- 200 ml apa minerala
- 8 linguri ulei de floarea soarelui
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 lingurita scortisoara
- 50 gr nuci tocate
- 100 gr stafide
- 100 gr caise uscate
metoda:
- se incinge cuptorul pe mediu;
- stafidele si caisele se pun la inmuiat in apa rece;
- se cerne faina; se amesteca cu praful de copt si cu cacaua cernuta si ea;
- se amesteca gemul de prune cu zaharul, apoi se adauga pe rand uleiul, apa minerala, iar la urma amestecul cu faina;
- se adauga zaharul vanilat, scortisoara, nucile tocate, stafidele si caisele taiate cubulete;
- se asaza compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace 20-25 de minute, pana cand iese scobitoarea curata :).


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...