duminică, 13 noiembrie 2011

Piept de pui umplut

Sa mai facem si cate-un fel de mancare sarat, ca de prajituri ne-am cam saturat ... pe moment. Si daca se poate o "reteta fara reteta", si mai bine!
Asadar, pentru 4 portii : 2 bucati de piept de pui, 100 grame sunca (bacon) felii subtiri, cam 100 gr branza de vaci si 100 de grame telemea rasa, 3-4 rosii uscate, busuioc sau cimbru.  Se amesteca branza cu rosiile tocate si verdeata, eventual sare daca telemeaua nu e destul de sarata; bucatile de piept de pui se taie pe lateral, ca un buzunar, care se umple cu cate un sfert din amestecul de branza; fiecare piept de pui se inveleste apoi in 2-3 felii de bacon, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se coace la foc mediu timp 40-45 de minute.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...