duminică, 1 mai 2011

Frigarui

Am deschis sezonul de gratare - cu ceafa si frigarui.
Frigaruile contin bucati de piept de pui (lasate la marinat peste noapte in frigider, intr-o punga bine inchisa, pe care o mai intorcem cand ne amintim de ea de pe o parte pe alta, intr-un amestec de ulei de masline, iaurt, sare, coriandru, cimbru si usturoi) - asadar: piept de pui, bucatele de slanina afumata, ardei, carnati, ceapa, iar piept de pui, slanina, ardei, carnati, ceapa ..... Se infig toate pe tapuse de lemn care au stat la inmuiat in apa rece 2-3 ore. Se sareaza si se pipereaza, apoi se predau bucatarului personal care este totodata seful peste gratar. Se potrivesc cu o salata de primavara (salata verde, leurda, ceapa verde, ridichi si rosii uscate).

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...