marți, 13 martie 2012

Doua creme de branza aperitiv

Nu-s nu stiu ce mare minune de fel de mancare, doar doua idei de gustare rapida si usoara pentru cine-i in pana de idei. Legumele cu care se pot manca (ardei, morcovi, castraveti, chiar conopida cruda) dau vitaminele care sa ne treaca mai usor peste sfarsitul asta de iarna interminabil.
De obicei nu dau nume, dar la pastele acestea conteaza mult calitatea ingredientelor, iar mie de-o vreme imi place branza de vaci cremoasa facuta de dr. Oetker (!), se potriveste la creme de felul acesta dar si la prajituri, iar lista de ingrediente nu are nimic suspect.

CREMA DE BRANZA CU SEMINTE DE FLOAREA SOARELUI

Contine : branza e vaci cremoasa, telemea rasa / branza de burduf, cimbru, samburi de floarea soarelui. Impreuna cu un cartof copt formeaza o cina usoara.


CREMA DE BRANZA CU CEAPA SI RIDICHI

Aici am pus crema de branza de vaci, 2 ridichi si o ceapa mica date pe razatoare, herbes de provence (rozmarin, cimbru, maghiran, busuioc, oregano), sare si piper, presarat cu seminte de in.

Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Foarte mult imi place crema de branza.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place orice cu branza, iar cremele aste-s usor de facut si destul de dietetice :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...