vineri, 4 martie 2011

Briose cu porumb si ceapa verde


2013



Cu timpul, s-a dovedit a fi una din retele preferate, asa ca le fac des si le mai si pozez din cand in cand ...




reteta e inspirata de aici
ingrediente:
- 200 gr faina
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 lingurita sare 
- 2 oua , batute usor
- 2 linguri ulei de masline
- 150 ml iaurt
- 1 lingura mustar
- 50 gr cascaval afumat
- 1 lingurita rasa chimion (cumin)
- 200 gr porumb (din conserva)
- 3 fire ceapa verde
metoda:
- se incinge cuptorul la treapta 2 (din 3)
- se amesteca intr-un bol faina, bicarbonatul, sarea si chimionul
- intr-un alt bol se amesteca celelalte ingrediente: ouale, iaurtul, uleiul, ceapa tocata, cascavalul ras, porumbul si mustarul
- se combina rapid ingredientele umede cu cele uscate, fara a amesteca prea mult
- se imparte compozitia in 12 hartiute pentru briose care se aseaza in tava speciala si se coc 20 de minute.
Pofta buna!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...