ingrediente:
- 1 salata verde
- 1 avocado
- 200 gr rosii cherry
- 120 gr branza cu mucegai alb (camembert)
- 100 gr branza cu mucegai verde
- 15 alune de padure
- zeama de la jumatate de lamaie
pentru sos:
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet balsamic
- 1 lingurita mustar
- 1 lingurita zahar
- sare, piper
metoda:
- se desface si se curata avocado; se taie felii subtiri si se stropeste cu zeama de lamaie; salata verde se rupe fasiute, branzele se taie cubulete iar rosiile de taie in doua; se amesteca toate ingredientele;
- pentru sos se pun toate ingredientele intr-un borcanel, se inchide bine si se scutura; sosul se presara peste salata inainte de a servi.
Pofta buna!
Ce combinatie super,deja se simte ca vine primavara:)
RăspundețiȘtergereAbia astept sa vina si prin piete :)
ȘtergereNu-mi place branzele alea :))
RăspundețiȘtergereDa-le-n-coace ca mie-mi place :))
Ștergere