miercuri, 10 iulie 2013

Pulpe de pui in crusta de iaurt cu ierburi



Asta e una dintre acele retete de toata ziua, prea simpla pentru a fi notata, si tocmai de aceea atat de usor de uitat. Poate fi raspunsul la intrebarea pe care mi-o pun destul de des in ultima vreme "oare ce mancam azi?".

ingrediente:
- 7-8 pulpe de pui
- 300 g iaurt gras
- 2 catei de usturoi
- 6 frunze de salvie tocate
- 1 lingurita de cimbru
- 1 lingurita rozmarin uscat
- praf de piper cayenne
- faina
- ulei pentru prajit
metoda:
- se amesteca iaurtul cu usturoiul tocat, sare si verdeturi; se pune intr-o punga cu fermoar impreuna cu pulpele de pui; se inchide punga si se "maseaza" bine, astfel incat carnea sa fie acoperita de iaurt;
- se lasa in frigider cel putin o ora, intorcand punga de pe o parte pe alta din cand in cand;
- se dau pulpele prin faina; se aseaza pe o farfurie si se lasa sa se usuce o jumatate de ora;
- se incinge cuptorul la 200 grade C;
- se prajesc pulpele cate 4-5 minute pe fiecare parte, pana sunt frumos rumenite, apoi se aseaza intr-o tava pe hartie de copt; se coc 20 de minute.


Pofta buna!

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...