Reteta asta este o varianta a prajiturii noastre preferate, care este de altfel si reteta cu cele mai multe vizualizari de pe blog - cheesecake fara coacere. Metoda de prezentare in pahar are avantajul ca cheesecake-ul nu mai trebuie sa stea in frigider pana se intareste crema de branza cu frisca ci poate fi servit imediat dupa ce a fost preparat. Fata de cheesecak-ul in forma de tort am modificat putin compozitia stratului de jos: in loc de 250 g biscuiti aici am folosit doar 150 g plus 100 g nuci, puse la macinat impreuna - nucile au ramas bucati mai maricele, dar daca le vrem mai marunte le putem toca separat inainte de a adauga biscuitii. Apoi, reteta continua ca in varianta deja traditionala, dar straturile de aseaza in pahare. Inainte de servire se pune deasupra sos de visine (visine, zahar - jumatate fata de visine - zeama de lamaie, fierte putin, ingrosat la urma cu amidon).
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu