Pagini

vineri, 29 aprilie 2011

Desert cu mango si branza de vaci


Dupa toate aluaturile si cocaturile de Pasti, un desert rapid si usor.
Se curata un mang si se taie cubulete; jumatate din cantitate se pune in blender, impreuna cu zeama de la o lamaie si un pliculet de zahar vanilat. Dupa ce se obtine un sos se adauga branza de vaci si se amesteca impreuna inca putin. Se aseaza in 2 pahare straturi alternative de biscuiti (de care ne plac noua) sfaramati cu mana si crema de branza cu mango, iar deasupra se decoreaza cu cubuletele de mango ramase.
Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Arata apetisant! N-am preparat niciodata mango, dar acest desert pare simplu. vom incerca, multumim pt. reteta

    RăspundețiȘtergere
  2. E intr-adevar simplu si bun, sper sa va placa!

    RăspundețiȘtergere