caiet cu retete

Pagini

▼
miercuri, 6 iulie 2016

Kouign-amann

›
Kouign-amann este o prajitura bretona alcatuita din aluat dospit foietat, cam ca cel de croissant, dar care are in plus zahar intre fo...
15 comentarii:
miercuri, 1 iunie 2016

Paste cu broccoli si piept de pui

›
Mi se pare ca broccoli nu se potriveste cu orice si nu se poate gati bine oricum. Una din combinatiile in care ii sta bine este insa a...
2 comentarii:
sâmbătă, 19 martie 2016

Prajiturele cu unt de arahide si ciocolata (fara coacere)

›
Reteta aceasta este o combinatie dintre doua deserturi de care mi-ar fi fost pofta si nu stiam pe care sa-l aleg, asa ca am facut un f...
5 comentarii:
joi, 10 martie 2016

Salata cu rucola si ceapa coapta

›
Am descoperit de curand samburii de rodie, pe  care i-am folosit pana acum peste fulgii de ovaz de dimineata sau in salate, una dintre...
2 comentarii:
miercuri, 2 martie 2016

Pithiviers si teoria foietajului IV

›
Am incercat de-a lungul timpului diferite retete de foietaj, prezentate in acest caiet in seria "Teoria foietajului": - par...
Un comentariu:
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Un produs Blogger.