ingrediente :
- 1 kg piept de pui
- 1 kg gutui
- 1 lingura faina
- 2 cani apa
- 2 linguri zahar
- 1/2 cana vin alb sec
-sare, piper
metoda:
- se dizolva faina in putina apa si se pune la fiert intr-o cratita mare cu toata cantitatea de apa;
- de curata carnea de pui si se taie bucati care se rumenesc intr-o tigaie, pe toate partile; se scurg bucatile de carne si se adauga in cratita cu apa fiebinte;
- se curata de coaja, samburi si cotoare gutuile, se taie feliide aprox. 1 cm grosime si se prajesc, pe ambele fete; apoi se pun in cratita, peste carne;
- se incinge cuptorul pe treapta 2 (din3);
- se caramelizeaza zaharul si se stinge cu vin; apoi se adauga in cratita;
- se condimenteaza cu sare si piper, apoi se lasa la cuptor, acoperita, 30 de minute.
Pofta buna!
- 1 kg piept de pui
- 1 kg gutui
- 1 lingura faina
- 2 cani apa
- 2 linguri zahar
- 1/2 cana vin alb sec
-sare, piper
metoda:
- se dizolva faina in putina apa si se pune la fiert intr-o cratita mare cu toata cantitatea de apa;
- de curata carnea de pui si se taie bucati care se rumenesc intr-o tigaie, pe toate partile; se scurg bucatile de carne si se adauga in cratita cu apa fiebinte;
- se curata de coaja, samburi si cotoare gutuile, se taie feliide aprox. 1 cm grosime si se prajesc, pe ambele fete; apoi se pun in cratita, peste carne;
- se incinge cuptorul pe treapta 2 (din3);
- se caramelizeaza zaharul si se stinge cu vin; apoi se adauga in cratita;
- se condimenteaza cu sare si piper, apoi se lasa la cuptor, acoperita, 30 de minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu