tag:blogger.com,1999:blog-982144063561555858.post1593699225939976350..comments2023-10-16T18:53:19.556+03:00Comments on caiet cu retete: Jeleu de cafeaUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-982144063561555858.post-33255456775165578972016-09-08T16:27:03.863+03:002016-09-08T16:27:03.863+03:00Stiu de agar-agar,insa momentan nu am posibilitate...Stiu de agar-agar,insa momentan nu am posibilitatea sa cumpar,dar il prepar cu gelatina.O data la o suta de ani n-o fi foc :).Cu jeleul asta ar merge un tort bun (neaparat cu mascarpone si nuca/migdale),ma gandesc...mikaelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-982144063561555858.post-69653655515063392682016-09-08T14:59:25.491+03:002016-09-08T14:59:25.491+03:00Nici eu nu ma dau in vant dupa gelatina, daca nu v...Nici eu nu ma dau in vant dupa gelatina, daca nu va place puteti folosi agar-agar care e un fel de 'gelatina" vegetala. Cred ca ar fi foarte bune si variantele de jeleu cu fructe!lianahttps://www.blogger.com/profile/06122698306229342497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-982144063561555858.post-30705947557602669202016-09-08T14:53:40.077+03:002016-09-08T14:53:40.077+03:00Nu folosesc gelatina in preparate,insa, pentru min...Nu folosesc gelatina in preparate,insa, pentru minunatia asta sunt gata sa ma sacrific.Si eu iubesc cafeaua si imi place ca reteta nu prevede mult zahar,deja ma gandesc si la un jeleu cu menta si lamaie/portocala,ori cu fructe de padure.Dar tot cu putin zahar. mikaelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-982144063561555858.post-54267742039094975852015-04-16T11:38:53.681+03:002015-04-16T11:38:53.681+03:00Multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca...Multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca vi se pare interesanta reteta! Sigur ca trebuie cafea naturala, daca nu bem licoarea :)), dar eu am facut-o decaf tocmai ca sa nu renunt la bautura.lianahttps://www.blogger.com/profile/06122698306229342497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-982144063561555858.post-4989600498373740632015-04-16T11:29:33.095+03:002015-04-16T11:29:33.095+03:00Sunt o mare fana a cafelei. Beau cel putin 3 cani ...Sunt o mare fana a cafelei. Beau cel putin 3 cani pe zi asa ca acum, dupa ce am citit reteta ta, deja ma imaginez intr-o dimineata calduroasa de vara cu jeleul racoritor de cafea si portocala in fata, savurandu-l cu nesat. Bineinteles, eu as folosi cafea normala pentru a ma pune pe picioare de dimineata :) Indiferent de originea acestui jeleu, felicitarile mele pentru ca l-ai realizat si l-ai impartasit cu noi!Iuliahttp://www.cofetariaminimal.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-982144063561555858.post-52731176711042620602012-02-14T18:11:10.085+02:002012-02-14T18:11:10.085+02:00Ideea e a japonezilor, adusa mai aproape de noi de...Ideea e a japonezilor, adusa mai aproape de noi de Mitinita .. lor li se cuvin felicitarile :). Sa-mi spui cum ti s-a parut, daca faci si tu!lianahttps://www.blogger.com/profile/06122698306229342497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-982144063561555858.post-17082582582560909422012-02-14T16:31:02.691+02:002012-02-14T16:31:02.691+02:00Excelenta idee!Felicitari!O sa fac si eu,tare tent...Excelenta idee!Felicitari!O sa fac si eu,tare tentant arata!langminahttps://www.blogger.com/profile/09768534387048871059noreply@blogger.com